Een reis om nooit te vergeten,  met vele (ver)gezichten


De afdeling Zuid-ZuidWest-Limburg van Alzheimer Nederland wil graag samen met u op stap. Dat gebeurt op vrijdag 24 september a.s. Met de Zuid-Limburgse Stoom Maatschappij, het ‘miljoenenlijntje’ maken we samen een tochtje door het Limburgse Heuvelland.

De geheel verzorgde treinreis start op het station Simpelveld. Op het station wordt u ontvangen met koffie en vlaai. De treinreis wordt feestelijk omlijst met muziek en er zullen onderweg verschillende stops gemaakt worden (stations Eys-Wittem, Wylre-Gulpen en het keerpunt Schin op Geul). 

De treinreis zelf duurt in totaal 1 uur en 20 minuten (heen en terug) en wordt op het station Simpelveld afgesloten met een lunch.

We starten de ontvangst op het station om 11.00 uur en de trein vertrekt om 11.30 uur. Op het station zijn toiletten aanwezig, inclusief een invalidentraject. Er is hulp bij het in- en uitstappen en er zijn professionals aanwezig, die gewend zijn te werken met mensen met dementie.

We sluiten onze gezamenlijke reis na de lunch af om 14.00 uur.

Kosten: geen. U zorgt zelf voor uw eigen vervoer naar en van station Simpelveld.

Voor wie?

We nodigen mensen uit met dementie, die graag met ons en hun naaste of begeleider deze reis willen maken. Daarnaast zijn ook vrijwilligers, die begeleiding en ondersteuning bieden voor mensen met dementie van harte uitgenodigd. In de trein is (beperkt) plek voor mensen in een rolstoel.

Hoe kan ik me opgeven voor deze reis?

DEZE ACTIVITEIT IS INMIDDELS VOLGEBOEKT

Klik hier voor het volledige programma