“Alzheimer Parkstad on tour Aflevering 1”


In deze eerste aflevering van “Alzheimer Parkstad on tour” gaan Jolanda Boon (casemanager dementie en ambassadeur voor de dementieverpleegkundigen van V&VN) en Math Gulpers (Voorzitter Alzheimer Afdeling Parkstad Limburg ) met elkaar in gesprek over belangrijke en actuele onderdelen van de nieuwe zorgstandaard dementie. De nieuwe zorgstandaard dementie komt in de plaats van de zorgstandaard uit 2013 en is gemaakt door de belangrijkste beleidsmakers, waaronder Alzheimer Nederland, die bezig zijn om de zorg voor mensen met dementie te optimaliseren en bestaat uit nieuwe richtlijnen voor het bieden van goede zorg aan mensen met dementie en hun naasten.

Bij Weller in het Maankwartier waren zij te gast en de opnamen werden gemaakt door RTV Parkstad.

 

U kunt de uitzending bekijken op de website alzheimer-nederland.nl/regios/parkstad-limburg .

Ook kunt u de uitzending bekijken via youtube: https://youtu.be/bYYcDsprQ9k

 

Wij nodigen  u van harte uit om dit programma te bekijken.

 

Alzheimer Afdeling Parkstad Limburg zou het erg op prijs stellen als u daarna, via het secretariaat  alzheimerparkstadlimburg@gmail.com , wilt laten weten hoe dit programma bij u is overgekomen en welke onderwerpen u graag besproken zou willen zien. 

Als u  de nieuwe zorgstandaard dementie zelf nog eens rustig wilt nalezen, kunt u deze vinden op de website alzheimer-nederland.nl/regios/parkstad-limburg